Magyar Falu Program

Európai Szociális Alap pályázatok

  • Intézmények
  • Menü


Minden intézmény

Fitt,Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program - Zala Megyei Szabadidősport Szövetség


Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért felelős Államtitkársága által meghirdetett HISZEK Benned Sport Program pályázatra a Zala Megyei Szabadidősport Szövetség, Nagykanizsa MJV-al közösen nyújtott be támogatási igényt a ,,Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program” című kiírásra.

Thúry Vitézlő Oskola egész éves rendezvényeit támogatjuk. Különböző gyalog, kerékpár, és motoros túrák, melyek célpontja Thúry György és Zrinyi Miklóshoz köthető emlkéhelyek, ahol a sportolásra is szánnak időt. (Lovasjátékok, Íjászat, Tűzugrás).
A megszakítás nélkül, már 44 éve megrendezésre kerülő Móricz kupa: Kiskanizsai Utcák-Terek Kispályás Labdarúgó Torna támogatása.
A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság, mely márciustól novemberig hétről hétre biztosít mozgási lehetőséget.
Szeptember 29 - én BeActive Night esemény kerül megrendezésre az Európai Sporthét alkalmából, melyre sok érdekes és izgalmas programmal készülünk az érdeklődőknek.
A Fogyatékkal Élők Világnapjához kapcsolódva Para Sportnapot rendezünk decemberben. A különböző korosztályok részére játékos vetélkedőket, sportági versenyeket szervezünk. Az integráció jegyében az épek számára is nyitott lesz a rendezvény.
Az elmúlt évben először állítatott jégpályát a Városháza előtti térre az önkormányzat. A terv bevált, rendkívüli érdeklődés kísérte, így idén a pályázati összegből hozzájárulunk ehhez a térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatáshoz.
Reményeink szerint a lakosság és a civil szervezetek szívesen kapcsolódnak a pályázat programjaihoz, ezzel is segítve az egészség megőrzését a sport által. További információk a ZAMESZ Facebook oldalán.

  Program
Kohéziós Alap
Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap